Φιλοσοφία Εκπαίδευσης


Γλώσσες = Επικοινωνία

Ξεκινάμε ευχάριστα και συνεχίζουμε με κέφι μέχρι τα πτυχία μας! 

Οι μαθητές μας μιλάνε τη γλώσσα που μαθαίνουν! Η εκπαίδευση είναι πιο ευχάριστη διότι χρησιμοποιούμε ότι μαθαίνουμε και πιο ελκυστική διότι είναι βιωματική. 

Με προσοχή στον κάθε μαθητή ξεχωριστά, στοχεύουμε στην ουσιαστική εκμάθηση της γλώσσας ως επικοινωνιακό εργαλείο. Η εμπειρία μας, η οργάνωση των σχολείων μας και τα ολιγομελή τμήματα είναι τα πλεονεκτήματα μας.

Φροντίζουμε οι μαθητές μας να πάρουν Proficiency στην πρώτη Λυκείου το αργότερο. 

Οργάνωση και κέφι

Ο συνδυασμός της μακρόχρονης εμπειρίας μας με τη φρεσκάδα των νέων και πλήρως καταρτισμένων καθηγητών, η αγάπη για τα παιδιά και τη μόρφωση, η οργάνωση των σχολείων μας, η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων στον κόσμο της εκπαίδευσης, η εισαγωγή νέων τεχνολογιών αλλά και τα ολιγομελή τμήματα είναι τα χαρακτηριστικά της δουλειάς μας.

Επικοινωνία

Η εκπαίδευση είναι μια αμφίδρομη διαδικασία τόσο μέσα στην τάξη όσο και έξω από αυτή. Για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, επικοινωνούμε συχνά και τακτικά με τους γονείς και τους μαθητές για όλα τα θέματα.

Επικοινωνούμε μαζί σας συνεχώς για να ενημερώσουμε για την πορεία των παιδιών και την απόδοση τους, για θέματα συμπεριφοράς και για άλλους λόγους. Έχουμε τακτική ενημέρωση  βαθμών 3 φορές το χρόνο αλλά και έκτακτα όποτε είναι αναγκαίο για να δηλώσουμε τις απουσίες των παιδιών την ώρα του μαθήματος, και τυχόν αλλαγές στις συμπεριφορές των παιδιών.

Επιθυμούμε και εσείς να επικοινωνείτε μαζί μας για κάθε θέμα που σας απασχολεί – μικρό ή μεγάλο. Στα κέντρα μας υπάρχουν γραμματείς οι οποίες ενημερώνουν τη διεύθυνση για όλα τα θέματα. Μη διστάσετε να μας μιλήσετε ότι και αν συμβαίνει. Θα ανταποκριθούμε άμεσα. Η επικοινωνία σας μαζί μας όμως, βοηθάει και την πρόοδο των μαθητών μας και για αυτό το λόγο θέλουμε να σας βλέπουμε τακτικά και εκτός των καθιερωμένων ενημερώσεων που οργανώνουμε κάθε τρίμηνο.

Τα 45 χρόνια υπεύθυνης προσφοράς μας στην πόλη μας αποδεικνύουν ότι τα όσα λέμε δεν είναι απλά λόγια, αλλά εφαρμόζονται στην πράξη.

Ρωτήστε για εμάς!!