Vaitsa Schools

Ξένες Γλώσσες για μαθητές και ενήλικες.

Φροντίζουμε τον κάθε μαθητή ξεχωριστά μέσα στην ομάδα!

Μιλάμε τη γλώσσα της Επιτυχίας

Σας καλωσορίζουμε σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον επιτυχιών, χαράς και εμπειριών. Ένα περιβάλλον σχεδιασμένο έτσι ώστε οι μαθητές μας να ξεκινάνε σωστά και να αγαπάνε τη γλώσσα που μαθαίνουνε φτάνοντας τελικά στην επιτυχία σε όλα τα επίπεδα από το μικρότερο μέχρι το Proficiency, το IELTS, και την εισαγωγή στα ξενόγλωσσα πανεπιστήμια.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα τελευταία χρόνια είναι καταπληκτικά - πάνω από 90% σε Lower & Proficiency- και θα συνεχίσουν να είναι έτσι, διότι φροντίζουμε με σύστημα, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές και τους γονείς. Φροντίζουμε από την αρχή για την εμπέδωση των γνώσεων με το σωστό μίγμα δουλειάς στην τάξη και εργασίας στο σπίτι. Κάνουμε μάθημα με σύγχρονα μέσα με projector σε κάθε αίθουσα, τα καλύτερα βιβλία επιλεγμένα ειδικά για τους μαθητές μας και το σύστημά μας.

Οι γονείς αναγνωρίζουν τη μεθοδικότητα και την οργάνωση των σχολείων μας. Η παρουσία διοίκησης και γραμματείας κατά τις ώρες των μαθημάτων εγγυούνται την άριστη και εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας καθώς και την έγκαιρη ενημέρωση των γονέων.

Μαθαίνουμε με χαρά και θετικό συναίσθημα

Οι μαθητές μας νιώθουν όμορφα διότι συμμετέχουν σε μια ομάδα με φαντασία όρεξη και δημιουργικότητα. Διοργανώνουμε εκδηλώσεις που δένουν την ομάδα, δημιουργούν θετικά συναισθήματα και ενισχύουν τη μαθησιακή διαδικασία! Με την υπέροχη εκδρομή μας στο Λονδίνο: νιώσαμε την εμπειρία του ταξιδιού, μιλήσαμε τη γλώσσα που μαθαίνουμε στο αυθεντικό της περιβάλλον, περιηγηθήκαμε στα αξιοθέατα και δοκιμάσαμε τις συνήθειες των Βρεττανών. Έπεται συνέχεια και σε άλλους προορισμούς στην Ευρώπη.

Κάποιες φορές κυνηγήσαμε την περιπέτεια στο Adventure Park ενώ άλλες φορές κάνουμε αθλητικές δραστηριότητες όλοι μαζί - δάσκαλοι και μαθητές. Ο πολιτισμός είναι επίσης στις προτεραιότητες μας: συμμετέχουμε σε δραστηριότητες, πηγαίνουμε θέατρο, ή δημιουργούμε δικά μας έργα πολιτισμού.

Μαθήματα στην εποχή του Covid-19

Τα κέντρα μας παρέμειναν κλειστά για όσο χρόνο αποφάσισε η Κυβέρνηση. Με αίσθημα ευθύνης και ευαισθησία, ξεκινήσαμε διαδικτυακά μαθήματα από την επόμενη ημέρα για τις τάξεις των πτυχίων και συνεχίσαμε με άλλες τάξεις σταδιακά. Είναι πλέον γνωστό ότι με τη βοήθεια των επαγγελματικών εργαλείων της Google (Classroom - Meet) τα μαθήματα κύλησαν ομαλά και σωστά και η εκπαιδευτική διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Γνωρίζουμε όλοι ότι η προσωπική επαφή είναι πάντα καλύτερη και το μάθημα πιο όμορφο. Ελπίζοντας ότι δε θα ξαναβρεθούμε σε αυτή την κατάσταση, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία στο μέλλον. Καλό καλοκαίρι !

Στο μεταξύ θα βρείτε σίγουρα διασκεδαστικούς τους συνδέσμους για παιχνίδια και δραστηριότητες στο διαδίκτυο που έχουμε συγκεντρώσει εδώ.

Απονομή Πτυχίων 2020

Η απονομή πτυχίων ανώτερων επιπέδων (Β2 --> C2 προς τους μαθητάρες μας, έγινε και εφέτος στο φιλόξενο χώρο του Terra Petra. Με μεγάλη χαρά δώσαμε τα πτυχία σε περίπου 85 επιτυχόντες τους οποίους χειροκρότησαν οι γονείς και φίλοι που απόλαμβαναν τον καφέ τους!

Keep walking towards Success!

video: https://youtu.be/hK1ojicYemA

Απονομή Πτυχίων 2019

Η απονομή πτυχίων ανώτερων επιπέδων προς τους μαθητάρες μας, έγινε και εφέτος στο φιλόξενο χώρο του Terra Petra.

Με μεγάλη χαρά δώσαμε τα πτυχία σε περίπου 90 επιτυχόντες!!!

Keep walking towards Success!

Εκδρομή στο Λονδίνο

Δείτε το χρονικό της εκδρομής μας στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2018! Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για τους 37 που συμμετείχαμε!! Ζήσαμε την εμπειρία του πολιτισμού για τον οποίο μαθαίνουμε. Ανυπομονούμε για το επόμενο!

Νούς υγιής σε γυμνασμένο σώμα!

Η ομάδα μας δν είναι δυνατή μόνο στο μάθημα αλλά και στα αθλήματα! Παίξαμε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ, τρέξαμε, φάγαμε και δυναμώσαμε τους δεσμούς μεταξύ μας!

Online εγγραφή

Η αίτηση εγγραφής μπορεί να συμπληρωθεί και ηλεκτρονικά. Όμως θέλουμε να έρθετε να σας δούμε από κοντά!

1. Θεσσαλίας 82, πετρούπολη, 2105011967

  • 2. Αγ. Νικολάου 100 & Γράμμου, Ίλιο: 2105022050

Congratulations for the Lower B2!!!

Στις εξετάσεις Μαίου 2019 οι μαθητάρες μας έσκισαν και μας έκαναν για ακόμα μια φορά περήφανους! 100% στο Lower! Είμαστε περήφανοι για τους μαθητές, τους καθηγητές και ευχόμαστε πάντα τέτοια!

Cambridge: MELANITI M. , MOSCHONA D., and TSALAS D.

Michigan: ATHANASOPOULOU M., GIALOPSOU ZOI, PANOUSI V., POLYMEROU I., SALAMALEKI S., SOURTZIS G., STEFOU EF. , STEFOU AN., TSOMPANOGLOU AL., TRIMPOUKIS P.

German Success !

Στις εξετάσεις Γερμανικών OSD, συνεχίζουμε το σερί 100% στα Vaitsa Schools!

Θερμά Συγχαρητήρια σε : Κ. Χαγιά, Δ. Μπουζούκα, Κ. Πατέλη, Β. Ντασιότη. Πάντα τέτοια παιδιά !!

Congratulations for the Proficiency!!!

15 στους 15 στο Proficiency! Είμαστε περήφανοι για τους μαθητές, τους καθηγητές και ευχόμαστε πάντα τέτοια! Συγχαρητήρια στους:

APATSIDOU OLGA, VOLIKAKIS PETROS,

GOURNIEZAKI MARIA, ZOI VASILIKI,

KAZAKEAS ANASTASIOS, KOSYFI ANGELIKI,

KOUTSOGIANNI CHARITINI, MALOUNI SOFIA,

MIDELLIAS VLASSIOS, PAPACHATZI KONDYLIA,

SPANOS IOANNIS, SAVVOPOULOU ANGELIKI,

SKOURTI MELINA, STAVRAKAKIS IOANNIS,

KANELLOPOULOS NIKOS-STYLIANOS

Απονομή Πτυχίων 2018

Κάθε χρόνο απονέμουμε στους μαθητές μας τα πτυχία Lower & Proficiency σε μια ιδιαίτερα χαρούμενη τελετή, όπου γονείς και φίλοι χειροκροτούν την επιτυχία και απολαμβάνουν ένα χαλαρό μεσημεριανό καφέ!

Πολιτισμός και Εκπαίδευση πάνε μαζί για να έχουμε Παιδεία!

Η καθιερωμένη παρακολούθση θεάτρικής παράστασης εφέτος έγινε σε έργο επίκαιρο και κλασσικό. Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

Ζώντας την Περιπέτεια!

Ζούμε την περιπέτεια και τη χαρά με δραστηριότητες που δένουν την ομάδα και μας κάνουν να νιώθουμε υπέροχα! Δάσκαλοι και παιδιά όλοι μια γροθιά!!

Εκδρομή στο Μιλάνο- Λίμνες Κόμο Γκάρντα, Gardaland, Ελβετία? 3-6 May 2019

Μετά το Λονδίνο, φέτος εξορμούμε στη Βόρεια Ιταλία για να κατακτήσουμε την ιταλική κουλτούρα, να φάμε τα μακαρόνια τους και να απολαύσουμε τις λίμνες και τα παιχνίδια στη Γκάρνταλαντ. Πληροφορίες στη γραμματεία και εδώ!