Vaitsa Schools

Ξένες Γλώσσες για μαθητές και ενήλικες.

Φροντίζουμε τον κάθε μαθητή ξεχωριστά μέσα στην ομάδα!

Μιλήστε τη γλώσσα της Επιτυχίας

Σας καλωσορίζουμε σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον επιτυχιών, χαράς και εμπειριών. Οι μαθητές μας μιλάνε τη γλώσσα που μαθαίνουν απο τον πρώτο χρόνο καθώς φροντίζουμε η εκπαιδευτική διαδικασία να είναι χαρούμενη συνδυάζοντας συναίσθημα, εμπειρία και μάθηση. Έτσι φτάνουμε σε καταπληκτικά αποτελέσματα στα πτυχία με 100% επιτυχία σε Lower & Proficiency.

Σεβόμαστε τους μαθητές και τους γονείς! Στις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις μας, ΟΛΕΣ oι αίθουσες μας έχουν φυσικό φωτισμό και φυσικό αερισμό, διαθέτουν κλιματισμό και projectors. ΟΛΟΙ οι καθηγητές μας είναι πιστοποιημένοι και κάνουν συνεχείς επιμορφώσεις, για να προσφέρουν το καλύτερο στους μαθητές.

Οι γονείς αναγνωρίζουν τη μεθοδικότητα και την οργάνωση των σχολείων μας. Η παρουσία διοίκησης και γραμματείας κατά τις ώρες των μαθημάτων εγγυούνται την άριστη και εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας καθώς και την έγκαιρη ενημέρωση των γονέων. Ρωτήστε για εμάς!

Επιτυχίες στις Εξετάσεις

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα τελευταία χρόνια είναι καταπληκτικά - πάνω από 90% σε Lower & Proficiency- και θα συνεχίσουν να είναι έτσι, διότι φροντίζουμε με σύστημα, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές και τους γονείς. Φροντίζουμε από την αρχή για την εμπέδωση των γνώσεων με το σωστό μίγμα δουλειάς στην τάξη και εργασίας στο σπίτι. Κάνουμε μάθημα με σύγχρονα μέσα με projector σε κάθε αίθουσα, τα καλύτερα βιβλία επιλεγμένα ειδικά για τους μαθητές μας και το σύστημά μας.

Περισσότερα εδώ.

Τμήματα Ενηλίκων

Είτε ξεκινάτε απο την αρχή είτε θέλετε να θυμηθείτε μια γλώσσα ή να μάθετε περισσότερα και να μιλάτε άνετα !

Τμήματα για προσωπική ευχαρίστηση, εργασία, ή πτυχία, με βασικό χαρακτηριστικό την προσαρμογή στο μαθητή και την αποδοτική χρήση του χρόνου σας.

Γιατί να μην εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες του lock down και να αποκτήσετε ένα νέο προσόν; Ανεβάστε το βιογραφικό σας με πτυχία ξένων γλωσσών!

IELTS για μεταπτυχιακά, Lower B2, Advanced C1 & Proficiency C2 για γρήγορη πιστοποίηση για το ΑΣΕΠ ή άλλο εργασιακό περιβάλλον.

Coding! Πληροφορική για παιδιά και εφήβους

Τα παιδιά μαθαίνουν να προγραμματίζουν Η.Υπολογιστές, κινητά και άλλες συσκευές μεσα απο παιχνίδι ! Βελτιώνουν την μαθηματική τους ικανότητα , τη λογική, και τα αγγλικά ! Στο τέλος φτιάχνουν και εφαρμογές για κινητά! Ξεκινάμε με το νέο Block Coding και συνεχίζουμε με HTML 5 και γλώσσα Python! Ρωτήστε μας για τη σούπερ προσφορά που ισχύει μόνο εφέτος !

Μήν το χάσετε!

Μαθαίνουμε με χαρά και θετικό συναίσθημα!

Οι μαθητές μας νιώθουν όμορφα διότι συμμετέχουν σε μια ομάδα με φαντασία όρεξη και δημιουργικότητα. Διοργανώνουμε εκδηλώσεις που δένουν την ομάδα, δημιουργούν θετικά συναισθήματα και ενισχύουν τη μαθησιακή διαδικασία! Με την υπέροχη εκδρομή μας στο Λονδίνο νιώσαμε την εμπειρία του ταξιδιού, μιλήσαμε τη γλώσσα που μαθαίνουμε στο αυθεντικό της περιβάλλον, περιηγηθήκαμε στα αξιοθέατα και δοκιμάσαμε τις συνήθειες των Βρεττανών. Έπεται συνέχεια και σε άλλους προορισμούς στην Ευρώπη.

Κάποιες φορές κυνηγήσαμε την περιπέτεια στο Adventure Park ενώ άλλες φορές κάνουμε αθλητικές δραστηριότητες όλοι μαζί - δάσκαλοι και μαθητές. Ο πολιτισμός είναι επίσης στις προτεραιότητες μας: συμμετέχουμε σε δραστηριότητες, πηγαίνουμε θέατρο, ή δημιουργούμε δικά μας έργα πολιτισμού.

Εκδρομή στο Λονδίνο

Δείτε το χρονικό της εκδρομής μας στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2018! Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για τους 37 που συμμετείχαμε!! Ζήσαμε την εμπειρία του πολιτισμού για τον οποίο μαθαίνουμε. Ανυπομονούμε για το επόμενο μετά τον COVID!

Adventure Park!

Ζούμε την περιπέτεια και τη χαρά με δραστηριότητες που δένουν την ομάδα και μας κάνουν να νιώθουμε υπέροχα!

Δάσκαλοι και παιδιά όλοι στα σχοινιά!

Εκδρομή Μιλάνο-Ελβετία

Μετά το Λονδίνο, εξορμούμε στη Βόρεια Ιταλία για να κατακτήσουμε την ιταλική κουλτούρα, να φάμε τα μακαρόνια τους και να απολαύσουμε τις λίμνες και τα παιχνίδια στη Γκάρνταλαντ. Πληροφορίες στη γραμματεία και εδώ!

Νούς υγιής σε γυμνασμένο σώμα!

Η ομάδα μας δεν είναι δυνατή μόνο στο μάθημα αλλά και στα αθλήματα! Παίξαμε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ, τρέξαμε, φάγαμε και δυναμώσαμε τους δεσμούς μεταξύ μας!Απονομή Πτυχίων

Η ετήσια απονομή πτυχίων στους μαθητάρες μας έχει γίνει θεσμός!

Στα καλύτερα μέρη με την καλύτερη διάθεση και πολλούς πάρα πολλούς πτυχιούχους!

Πιστοποιήσεις - Συνεργασίες με φορείς που νοιάζονται για τα παιδιά !

CAMBRIDGE EXAMS
Online εγγραφή

Η αίτηση εγγραφής μπορεί να συμπληρωθεί και ηλεκτρονικά. Όμως θέλουμε να έρθετε να σας δούμε από κοντά!

1. Θεσσαλίας 82, πετρούπολη, 2105011967

  • 2. Αγ. Νικολάου 100 & Γράμμου, Ίλιο: 2105022050

FacebookInstagram