Μαθήματα από απόσταση

Online Lessons - elearning

Παραδίδουμε μαθήματα Ξένων Γλωσσών μέσω διαδικτύου εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις ώστε να απολαύσετε το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Η διαδικασία για να ξεκινήσουμε το μάθημα εξ αποστάσεως είναι απλή:

1. Συμπληρώνετε την αίτηση σας

2. Επικοινωνούμε μαζί σας για να μάθουμε το επίπεδο, τον εκπαιδευτικό σας στόχο και τις ειδικές πληροφορίες.

3. Καθορίζουμε το πρόγραμμα των μαθημάτων, σας στέλνουμε τις λεπτομέρειες σύνδεσης και ξεκινάμε μετά από λίγες ημέρες.

4. Κάθε φορά που έχουμε μάθημα, συνδεόμαστε μετά από πρόσκληση του καθηγητή και το μάθημα γίνεται βλέποντας τους συμμετέχοντες στην οθόνη.

5. Επισκέπτεστε το χώρο μας όποτε επιθυμείτε και μπορούμε να μετατρέψουμε τη διαδικτυακή εκπαίδευση σε ζωντανή ανά πάσα στιγμή.

Τα μαθήματα μας προσφέρονται σε τμήμα και σε ιδιαίτερα με εγγύηση και όχι από τυχαίους καθηγητές χωρίς ευθύνες!

Η διδασκαλία γλωσσών από απόσταση μπήκε στη ζωή μας για τα καλά λόγω της πανδημίας. Εμείς κάναμε τέτοια μαθήματα αρκετό καιρό πρίν – από το 2013. Είναι μια διαδικασία που ταιριάζει σε αρκετούς μαθητές όλων των ηλικιών και ιδίως όταν η απόσταση αποτελεί περιοριστικό παράγοντα. Κάθε φορά που έχουμε μάθημα, συνδεόμαστε μετά από πρόσκληση του καθηγητή και το μάθημα γίνεται βλέποντας τους συμμετέχοντες στην οθόνη, μιλώντας και ακούγοντας - όπως θα γινόταν σε μία τάξη. Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε διδαχθείσα ύλη, εργασίες για το σπίτι, μέσα από το διαδίκτυο ανα πάσα στιγμή και οπουδήποτε βρίσκονται μέσω κινητού, υπολογιστή , κλπ.

Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ότι είμαστε Κέντρο Ξένων Γλωσσών με φυσικό σχολείο και με δια ζώσης μαθήματα και μια επιχείρηση με 45 χρόνια ιστορίας . Ξέρουμε τη διδασκαλία των γλωσσών και οι επιτυχίες μας δείχνουν την αξία μας.