Μαθήματα από απόσταση

 Online Lessons - elearning

Παραδίδουμε μαθήματα Ξένων Γλωσσών μέσω διαδικτύου εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις ώστε να απολαύσετε το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Η διαδικασία για να ξεκινήσουμε το μάθημα εξ αποστάσεως είναι απλή:

1.       Συμπληρώνετε την αίτηση σας 

2.       Επικοινωνούμε μαζί σας για να μάθουμε το επίπεδο, τον εκπαιδευτικό σας στόχο και τις ειδικές πληροφορίες.

3.       Καθορίζουμε το πρόγραμμα των μαθημάτων, σας στέλνουμε τις λεπτομέρειες σύνδεσης και ξεκινάμε μετά από λίγες ημέρες.

4.       Κάθε φορά που έχουμε μάθημα, συνδεόμαστε μετά από πρόσκληση του καθηγητή και το μάθημα γίνεται βλέποντας τους συμμετέχοντες στην οθόνη.

5.       Επισκέπτεστε το χώρο μας όποτε επιθυμείτε και μπορούμε να μετατρέψουμε τη διαδικτυακή εκπαίδευση σε ζωντανή ανά πάσα στιγμή.

Τα μαθήματα μας προσφέρονται σε τμήμα και σε ιδιαίτερα με εγγύηση και όχι από τυχαίους καθηγητές χωρίς ευθύνες!


γγλικά πετρούπολη, Αγγλικά Ιλιο, Γαλλικά πετρούπολη, Γαλλικά Ιλιο Γερμανικά πετρούπολη, Γερμανικά Ιλιο  Ιταλικά πετρούπολη, Ιταλικά Ιλιο Ισπανικά πετρούπολη, Ισπανικά Ιλιο, Ξενες γλωσσες πετρούπολη, Ξένες Γλώσσες  Ιλιο

Είναι επιστημονικά αποδεκτό ότι η κοινωνικοποίηση των παιδιών είναι τόσο σημαντική όσο και η μάθηση. Η εξέλιξη της επαγγελματικής τους ζωής είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσωπικότητα τους και με την ικανότητά τους να μπορουν να ελιχθούν στις δυσκολίες μιας ομάδας.

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και η κοινωνικότητα των παιδιών βάλλεται από παντού, εμείς προσπαθούμε και καταφέρνουμε να την αναπτύξουμε τόσο στην τάξη οσο και με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Ανεβάζουμε τον πήχη στην ποιότητα της εκπαίδευσης συνδυάζοντας την γνώση και την επικοινωνία. Για παράδειγμα το google-classroom είναι ένα σχολικό περιβάλλον που επιτρέπει την επικοινωνία των μαθητών, των καθηγητών και της γραμματείας εντός & εκτός του κτιρίου ή του ωραρίου. Τα παιδιά και οι γονείς μπορούν να δούνε ή να θυμηθούν όλο το πρόγραμμα της τάξης τους και τις εργασίες τους κάθε στιγμή. Μπορούν επίσης να υποβάλλουν εργασίες και να τις λάβουν διορθωμένες. Η διαδικτυακή τάξη με τη συμμετοχή όλων με ήχο και εικόνα μέσω της εκπαιδευτικής εφαρμογής της Google είναι ότι πλησιέστερο στην τάξη.

 Όμως τίποτα δε συγκρίνεται με τη ζωντανή τάξη και τη διαδραση με το δάσκαλο και τους συμμαθητές.  Γι’ αυτό λοιπόν, (και με τις οδηγίες του Υπουργείου) φοράμε μάσκες ,τηρούμε τα μέτρα και ερχόμαστε  για μάθημα. Τίποτα δεν θα επηρεάσει την ομαδικότητα και την ευγενή αμιλλα μιας τάξης.

Η χαρά της δημιουργικότητας και της ενταξης στην ομάδα δεν σταματά…

Στο μεταξύ θα βρείτε σίγουρα διασκεδαστικούς τους συνδέσμους για  παιχνίδια και δραστηριότητες στο διαδίκτυο που έχουμε συγκεντρώσει εδώ.

Η διδασκαλία γλωσσών από απόσταση μπήκε στη ζωή μας για τα καλά λόγω της πανδημίας. Εμείς κάναμε τέτοια μαθήματα αρκετό καιρό πρίν – από το 2013. Είναι μια διαδικασία που ταιριάζει σε αρκετούς μαθητές όλων των ηλικιών και ιδίως όταν η απόσταση αποτελεί περιοριστικό παράγοντα. Κάθε φορά που έχουμε μάθημα, συνδεόμαστε μετά από πρόσκληση του καθηγητή και το μάθημα γίνεται βλέποντας τους συμμετέχοντες στην οθόνη, μιλώντας και ακούγοντας - όπως θα γινόταν σε μία τάξη. Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε διδαχθείσα ύλη, εργασίες για το σπίτι, μέσα από το διαδίκτυο ανα πάσα στιγμή και οπουδήποτε βρίσκονται μέσω κινητού, υπολογιστή , κλπ. 

Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ότι είμαστε Κέντρο Ξένων Γλωσσών με φυσικό σχολείο και με δια ζώσης μαθήματα και μια επιχείρηση με 45 χρόνια ιστορίας . Ξέρουμε τη διδασκαλία των γλωσσών και οι επιτυχίες μας δείχνουν την αξία μας.